ing. J. Madsahri, eigenaar Conspexa -algemene voorwaarden op laten stellen:
"Online samenwerken met MKB Rechtshulp heb ik als prettig, persoonlijk en professioneel ervaren waarbij ik zeer tevreden was met de geleverde dienst."

Gratis telefonisch advies

alleen voor ondernemers
geheel vrijblijvend

Plan hier uw afspraak, kies een dag en tijd:

Advocatenkantoor voor ondernemers uit het MKB – van ZZP tot BV

Passend juridisch advies: gratis telefonisch advies en indien nodig maatwerk op basis van vaste prijs

MKB Rechtshulp staat MKB ondernemers graag bij op een voor hen passende wijze. MKB ondernemers verenigen vaak tig functies in één persoon. Dat is druk genoeg en juridische vragen moeten niet te veel tijd in beslag nemen, en vooral ook niet tot te hoge kosten leiden.

Meedenken met de MKB ondernemer staat bij MKB Rechtshulp voorop. Om een praktische en betaalbare juridische partner te zijn, biedt MKB Rechtshulp het volgende:

 

Maatwerk: uurtarieven van Eur 150 - 170 ex BTW

MKB Rechtshulp werkt alleen met ervaren advocaten. Zij houden hun vakkennis uiteraard bij maar de opleidingskosten van een startend advocaat worden op deze manier vermeden. Zo streeft MKB Rechtshulp er in haar hele organisatie naar om een betaalbaar uurtarief mogelijk te houden. Voor maatwerk zoals het opstellen van een juridisch advies, het communiceren met uw wederpartij en voeren van gerechtelijke procedures rekenen wij tarieven van Eur 150 - Eur 170 x BTW.

Diversteit aan clienten

MKB Rechtshulp heeft zeer diverse cliënten. Hierbij een kleine greep uit het diverse type ondernemingen die wij tot onze cliënten mogen rekenen: advies organisaties in brede zin, arbeidsbemiddelaars, bouwondernemingen, ondernemers in de creatieve industrie zoals designers, tekstschrijvers en filmmakers, ICT dienstverleners en software producenten, fabrikanten  industriële producten, horeca exploitanten, reguliere winkeliers en webwinkeliers en ondernemingen actief als agent of distributeur.

 

T: 020 - 408 33 70F: 020 - 708 54 90E: info@mkbrechtshulp.nlI: www.mkbrechtshulp.nl

Voorwaarden MKB Rechtshulp