De heer P. de Groot, directeur Bouw met Visie B.V.:
"MKB Rechtshulp is onze "huis" advocaat. Altijd snel, deskundig en advies in de taal van de ondernemer. Bovendien zijn de tarieven heel concurrerend."

Direct telefonisch advies door advocaat

alleen voor ondernemers
€ 25 ex BTW per gesprek (20 minuten)

Plan hier uw afspraak, kies een dag en tijd:

Ondernemer en personeel

Wat kan een bij MKB Rechtshulp aangesloten advocaat voor u betekenen?

 

Algemeen

Personeel hebben is duur. Als een arbeidscontract niet de juiste inhoud bevat, kan dat nog duurder worden wegens onaangename verrassingen achteraf. Het arbeidsrecht gaat altijd uit van de feitelijke situatie, ongeacht de bewoordingen in het contract. Dat feit alleen al kan tot verrassingen leiden, en dan is het arbeidsrecht zelf ook nog eens volop in beweging. Daarnaast is er een diversiteit aan onderwerpen relevant binnen het arbeidsrecht. Iedere werkgever krijgt te maken met kwesties zoals looptijd, proeftijd, ziekte van de werknemer, vakantiedagen, concurrentiebeding, ontslag en uit elkaar gaan door middel van een vaststellingsovereenkomst. MKB Rechtshulp adviseert over alle aspecten van het arbeidsrecht en staat u desgewenst bij in een juridische procedure.
 

Nieuw arbeidsrecht - Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)

In februari 2019 is een nieuw wetsvoorstel (Wet Arbeidsmarkt in Balans) aangenomen in de Tweede Kamer en doorgestuurd voor behandeling in de Eerste Kamer. Als de Eerste Kamer ook instemt met het voorstel, gaan de wijzigingen per 1 januari 2020 in. De volgende wijzigingen van het arbeidsrecht worden daarin voorzien:
   
Contact
Wilt u meer weten over de huidige regels en de voorgenomen aanpassingen? Of heeft u hulp nodig bij het opstellen van contracten of begeleiden van ziekte- of ontslagtrajecten? Neem dan contact met ons op.
 

T: 020 - 408 33 70E: info@mkbrechtshulp.nlI: www.mkbrechtshulp.nl

Voorwaarden MKB Rechtshulp  Privacy  Cookies